Portal-Zone Gothic-Zone Gothic II-Zone Gothic 3-Zone Gothic 4-Zone Modifikationen-Zone Download-Zone Foren-Zone RPG-Zone Almanach-Zone Spirit of Gothic

 

Page 8 of 26 « First ... 4567891011121519 ... Last »
Results 141 to 160 of 505
  1. View Forum Posts #141 Reply With Quote
    Apprentice
    Join Date
    Jul 2016
    Posts
    12
     
    Gothicnewbie is offline
    Quote Originally Posted by catalinux View Post
    No, I didn't.
    Uhhhh, yes you did....if you didn't, then those B prefix and suffix was a typo?

  2. View Forum Posts #142 Reply With Quote
    Moderator TazmanDevil's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Diesseits des grossen Teiches
    Posts
    31,542
     
    TazmanDevil is offline
    Quote Originally Posted by Gothicnewbie View Post
    Uhhhh, yes you did....if you didn't, then those B prefix and suffix was a typo?
    No, that's one of the possible ways to activate/deactivate marvin mode. Another one is cmarvinc and c42c. Depends on which key opens the character menue.

  3. View Forum Posts #143 Reply With Quote
    Drachentöter Blubbler's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    4,118
     
    Blubbler is offline
    Man kann im Inventar mit installiertem Systempack nun Items werfen, wenn man Strg+Alt+rechts (oder Strg+Strafetaste) drückt. Im originalen Spiel geht das so nicht. Hat das was mit der "vereinfachten Steuerung" zu tun? Geht das im Original über irgendeine andere Tastenkombination? Wenn man bei der Wurfanimation am falschen Punkt die Tasten loslässt, friert der Held ein und man muss cheaten oder neuladen.

  4. Visit Homepage View Forum Posts #144 Reply With Quote
    Ritter MaGoth's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Russland (Samara)
    Posts
    1,301
     
    MaGoth is offline
    Hallo zusammen,
    Version: SystemPack-1.6 (build: 0145, rev: 3)
    Links updated.


    {English | Englisch}
    Spoiler:(zum lesen bitte Text markieren)
    Rev3:
    Overall changes for all games:
    — Hero can't use weapon, when it uses some interactive objects (anvil, forge fire etc...);
    — Items interactions animation (for example, drinking potion), does not interrupted when hero gets hit.

    Changes for Gothic 1
    — Some fight animations, does not interrupted when hero gets hit(section [PARAMETERS], Fight_ANI_Interrupt option in SystemPack.ini);
    — Items interactions animation (drinking potion, for example), does not interrupted when hero gets hit;
    — Hero can't use weapon, when it uses some interactive objects;
    — Time to display string with spell name reduced to ~2 seconds;
    — Ability to disable highlight effect for NPCs, items;
    — Focus disabled for dead NPCs with empty inventory;
    — Dropped items gets flag ITEM_DROPPED(Add to script file Constants.d this string):
    const int ITEM_DROPPED = 1<<24;
    Changes for Gothic 2
    — NPCs in the attack on the run does not rotate around its axis, copying the hero turn;
    — Last scroll spell gives full damage, instead of 1/10 damage.

    New in SystemPack.ini:
    Spoiler:(zum lesen bitte Text markieren)
    [INTERFACE]
    ForceMenuScale=0

    ; ... any menu will be scaled if this option enabled, - on (1) or off (0), default is 0.

    ScaleMenusX=640
    ; ... menu size X, for auto scale, default is 640, in pixels.

    ScaleMenusY=480
    ; ... menu size Y, for auto scale, default is 480, in pixels.


    [PARAMETERS]
    HighlightMeleeFocus=1

    ; ... highlight effect for NPC in focus, - on (1) or off (0), default is 1.

    HighlightInteractFocus=1
    ; ... highlight effect for item in focus, - on (1) or off (0), default is 1.

    HighlightInteractNoFocus=1
    ; ... flicker effect for item not in focus, - on (1) or off (0), default is 1.

    Fight_ANI_Interrupt=0
    ; ... interrupt animation in fight, - on (1) or off (0), default is 0.


    Installation:
    1. Delete old version SystemPack uninstaller.
    2. Install new version.
    and start the game..


    MfG MaGoth, WoG.ru-Community.
    |: WOG.de :|: WOG.en :|: WOG.ru :|: WOG.ro :|||: MAGIC-Team :|
    [Bild: 106462_941c3dcc88ff9e9b5597d9f24d9aea88.jpg]
    |: WOR.de :|: WOR.en :|: WOR.ru :|: WOR.ro :|||: Piranha-Bytes :|
    -=GOTHIC UND DIE FREUNDSCHAFT FÜR ALLE ZEITEN!=-

  5. View Forum Posts #145 Reply With Quote
    Knight Abus Bambus's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    1,506
     
    Abus Bambus is offline
    Hi, I'm currently playing Gothic 1 again and I noticed when you enter a house at night, you can trick NPCs into not waking up you by either entering walking sideways or walking backwards and you can take all their stuff. This kind of makes the sneak skill a little more useless. Is there any chance this could be fixed in future versions of the SystemPack?

  6. View Forum Posts #146 Reply With Quote
    banned
    Join Date
    Jul 2016
    Posts
    134
     
    Rumburak Humbuk is offline
    Thank you for an other great update, MaGoth!
    But is "Focus disabled for dead NPCs with empty inventory" optional? I think I prefer the original focus behavior by the game here and like to look into dead NPCs inventory (the player doesn't know that it's empty and it's always interesting for the exploration).

  7. View Forum Posts #147 Reply With Quote
    Neuling
    Join Date
    Oct 2016
    Posts
    3
     
    Excellent C is offline

    Problem with installing the playerkit & systempack

    first of all i'm german, so if u want u can answer in german too.

    now i've tried to install Gothic 1 on Windows 10. I downloaded both data, but if i try to install them, the button for install isn't active, even if I create a new file for the programs. ( I've read a comment on this topic, but this person bought gothic 1 with steam). So maybe you can help me.

  8. View Forum Posts #148 Reply With Quote
    Rookie
    Join Date
    Oct 2016
    Posts
    3
     
    bly73 is offline

    problem after installation

    Hi all. have you any ideas what kind of errors are these below i got during startup Gothic1 after installation g1classic-systempack-1.6 ? I have Win 8.1 64bit.

    http://picpaste.com/Screenshot_-_201...2-5xPXOkXq.jpg

    http://picpaste.com/Screenshot_-_201...5-jQachm4y.jpg

  9. View Forum Posts #149 Reply With Quote
    Ehrengarde RobinSword's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Lobarts Hof
    Posts
    2,785
     
    RobinSword is offline
    Quote Originally Posted by Excellent C View Post
    first of all i'm german, so if u want u can answer in german too.

    now i've tried to install Gothic 1 on Windows 10. I downloaded both data, but if i try to install them, the button for install isn't active, even if I create a new file for the programs. ( I've read a comment on this topic, but this person bought gothic 1 with steam). So maybe you can help me.
    Hi!
    Welche Version von Gothic 1 hast du denn? Die CD-Version von Software Pyramide? Und du hast sicher auch das Playerkit installiert? Normalerweise bleibt der Button nur grau, wenn das SystemPack deine Gothic-Version nicht kennt/akzeptiert, aber eigentlich sollte es mit jeder umgehen können.
    Ich würde nochmal probieren, Gothic komplett zu deinstallieren. Dann sauber von CD nach z.B. C:\Spiele\Gothic installieren (Hauptsache nicht unter C:\Programme...). Dann das Playerkit installieren. Und dann nochmal probieren, das SystemPack zu installieren, bei dessen Installation zu dann C:\Spiele\Gothic auswählst.
    G1/G2 SystemPack - macht die Spiele voll kompatibel zu Win7/8/10 inkl. hoher Auflösungen, Breitbild, Surround-Sound, uvm.!

  10. View Forum Posts #150 Reply With Quote
    Neuling
    Join Date
    Oct 2016
    Posts
    3
     
    Excellent C is offline
    @RobinSword habs jetzt versucht so wie du es meinst. aber selbst schon beim playerkit wird der button weiterhin grau und unanklickbar.

    hab die cd version marken jowood , physx by ageia und speedtree sind abgedruckt. ist ne kombi version aus allen gothic teilen.

  11. Visit Homepage View Forum Posts #151 Reply With Quote
    Ritter MaGoth's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Russland (Samara)
    Posts
    1,301
     
    MaGoth is offline
    Quote Originally Posted by bly73 View Post
    Hi all. have you any ideas what kind of errors are these below i got during startup Gothic1 after installation g1classic-systempack-1.6 ? I have Win 8.1 64bit.

    http://picpaste.com/Screenshot_-_201...2-5xPXOkXq.jpg

    http://picpaste.com/Screenshot_-_201...5-jQachm4y.jpg
    Hi bly73,
    DirectX_Jun2010_Redist.exe Install ?!


    MfG MaGoth,
    |: WOG.de :|: WOG.en :|: WOG.ru :|: WOG.ro :|||: MAGIC-Team :|
    [Bild: 106462_941c3dcc88ff9e9b5597d9f24d9aea88.jpg]
    |: WOR.de :|: WOR.en :|: WOR.ru :|: WOR.ro :|||: Piranha-Bytes :|
    -=GOTHIC UND DIE FREUNDSCHAFT FÜR ALLE ZEITEN!=-

  12. View Forum Posts #152 Reply With Quote
    Rookie
    Join Date
    Oct 2016
    Posts
    3
     
    bly73 is offline
    Yes I tried 3 versions. My newest ver 11.2, the second from orig with game from DVD Saga Gothic and the last you added here. Still Gothic start with screen above http://picpaste.com/pics/Screenshot_...1476200692.jpg

  13. View Forum Posts #153 Reply With Quote
    Provinzheld Guzz's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Russland
    Posts
    217
     
    Guzz is offline
    Quote Originally Posted by Excellent C View Post
    first of all i'm german, so if u want u can answer in german too.

    now i've tried to install Gothic 1 on Windows 10. I downloaded both data, but if i try to install them, the button for install isn't active, even if I create a new file for the programs. ( I've read a comment on this topic, but this person bought gothic 1 with steam). So maybe you can help me.
    You can unpack SystemPack installer using 7-Zip and install it manually.
    Copy "Data" and "System" folders from unpacked installer to the game folder.

    Quote Originally Posted by bly73 View Post
    Hi all. have you any ideas what kind of errors are these below i got during startup Gothic1 after installation g1classic-systempack-1.6 ? I have Win 8.1 64bit.

    http://picpaste.com/Screenshot_-_201...2-5xPXOkXq.jpg

    http://picpaste.com/Screenshot_-_201...5-jQachm4y.jpg
    Unpack archive - 81.zip
    Run DirectMusic_reinstall_81.bat
    If it done without error messages, something like "failed to load" or "could not be found", then try to run game.

    If you get error message, copy files from archive:
    from System32 folder to C:\Windows\System32
    from SysWOW64 folder to C:\Windows\SysWOW64
    and run DirectMusic_reinstall_81.bat again, then try to run game.
    Last edited by Guzz; 12.10.2016 at 11:46.

  14. View Forum Posts #154 Reply With Quote
    Rookie
    Join Date
    Oct 2016
    Posts
    3
     
    bly73 is offline
    Quote Originally Posted by Guzz View Post
    Unpack archive - 81.zip
    Run DirectMusic_reinstall_81.bat
    If it done without error messages, something like "failed to load" or "could not be found", then try to run game.

    If you get error message, copy files from archive:
    from System32 folder to C:\Windows\System32
    from SysWOW64 folder to C:\Windows\SysWOW64
    and run DirectMusic_reinstall_81.bat again, then try to run game.
    Hi. Thanks for advices but after copied still failed to load:
    dmband.dll
    dmcompos.dll
    dmime.dll
    dmscript.dll
    dmstyle.dll

    and nothing changed in game startup
    Maybe should I reinstal my Realtek.H.D.Audio.Drivers.6.0.1.7917 for older version?
    Last edited by bly73; 12.10.2016 at 18:36.

  15. View Forum Posts #155 Reply With Quote
    Neuling
    Join Date
    Oct 2016
    Posts
    3
     
    Excellent C is offline
    @Guzz

    did it like u said, but still doesn't work..

  16. View Forum Posts #156 Reply With Quote
    Ritter
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    1,109
     
    TheLongestDay is offline
    Hi, first of all thanks for all the work you put into this.

    Is it possible to disable the spinning inventory items in the SystemPack.ini?

  17. View Forum Posts #157 Reply With Quote
    Schwertmeister
    Join Date
    Oct 2015
    Posts
    708
     
    Woozel is offline
    @TheLongestDay
    Quote Originally Posted by MaGoth View Post
    — Animated inventory(section [PARAMETERS], Animated_Inventory option in SystemPack.ini);

  18. View Forum Posts #158 Reply With Quote
    Lehrling
    Join Date
    Mar 2016
    Posts
    15
     
    f4ke is offline
    Habe Gothic 1 mit dem 1.08k patch installiert, das playerkit und das systempack aber die Auflösung lässt sich nicht ändern! Weder in der ini Datei noch ingame die Auflösung springt immer wieder auf die minimale zurück 640*480*32.

  19. Visit Homepage View Forum Posts #159 Reply With Quote
    Ritter MaGoth's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Russland (Samara)
    Posts
    1,301
     
    MaGoth is offline
    Quote Originally Posted by f4ke View Post
    Habe Gothic 1 mit dem 1.08k patch installiert, das playerkit und das systempack aber die Auflösung lässt sich nicht ändern! Weder in der ini Datei noch ingame die Auflösung springt immer wieder auf die minimale zurück 640*480*32.
    Hi f4ke,
    1. The values of the screen resolution on your desktop, and the game must be equivalent.
    2. The game should be installed in the directory: "X:\Games\Gothic" or "X:\Games\Gothic II"
    3. When you install the game and antivirus programs and other security software must be disabled. The installation must be performed with administrator rights.


    MfG MaGoth,
    |: WOG.de :|: WOG.en :|: WOG.ru :|: WOG.ro :|||: MAGIC-Team :|
    [Bild: 106462_941c3dcc88ff9e9b5597d9f24d9aea88.jpg]
    |: WOR.de :|: WOR.en :|: WOR.ru :|: WOR.ro :|||: Piranha-Bytes :|
    -=GOTHIC UND DIE FREUNDSCHAFT FÜR ALLE ZEITEN!=-

  20. View Forum Posts #160 Reply With Quote
    Lehrling
    Join Date
    Mar 2016
    Posts
    15
     
    f4ke is offline
    Yep the resolutions match
    But the ingame resolution stays at 640*480 no matter if I change it ingame or in GOTHIC.ini

Page 8 of 26 « First ... 4567891011121519 ... Last »

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
Impressum | Link Us | intern
World of Gothic © by World of Gothic Team
Gothic, Gothic 2 & Gothic 3 are © by Piranha Bytes & Egmont Interactive & JoWooD Productions AG, all rights reserved worldwide