Portal-Zone Gothic-Zone Gothic II-Zone Gothic 3-Zone Gothic 4-Zone Modifikationen-Zone Download-Zone Foren-Zone RPG-Zone Almanach-Zone Spirit of Gothic

 

Page 10 of 30 « First ... 3678910111213141721 ... Last »
Results 181 to 200 of 581
  1. View Forum Posts #181
    Ritter TheReal's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    1,104
     
    TheReal is offline
    I get this error. I did follow all instructions. (Steam Version).
    [Bild: j7c3f7ukla3.jpg]

  2. View Forum Posts #182
    Schwertmeister Inspirate's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    870
     
    Inspirate is offline
    Kann ich dieses systempack für G1 auch zusammen mit der "big nature mod" nutzen? Die "big nature mod" texturiert nur neu. Oder kollidiert das?
    [Bild: 4xwytu9a.jpg]

  3. View Forum Posts #183
    Ritter Raubkopiesäbel's Avatar
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    1,259
     
    Raubkopiesäbel is offline
    Quote Originally Posted by Inspirate View Post
    Kann ich dieses systempack für G1 auch zusammen mit der "big nature mod" nutzen? Die "big nature mod" texturiert nur neu. Oder kollidiert das?
    Das Systempack ist mit allen Mods und Texturpatches kompatibel, sofern nicht die exe oder sonstige Originale Dateien überschrieben werden.

    Gruß

  4. Visit Homepage View Forum Posts #184
    Ritter MaGoth's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Russland (Samara)
    Posts
    1,358
     
    MaGoth is offline
    Quote Originally Posted by TheReal View Post
    I get this error. I did follow all instructions. (Steam Version).
    The options are:
    - delete GameOverlayRenderer.dll in Steam.
    or
    - unpack this archive into(wndmode.zip): ..\Steam\SteamApps\common\Gothic II\system
    or
    - run the game directly from Windows Explorer: ..\Steam\steamapps\common\Gothic II\system\Gothic2.exe


    Quote Originally Posted by Inspirate View Post
    Kann ich dieses systempack für G1 auch zusammen mit der "big nature mod" nutzen? Die "big nature mod" texturiert nur neu. Oder kollidiert das?
    Ja. Es gibt kein Problem.


    MfG MaGoth,
    |: WOG.de :|: WOG.en :|: WOG.ru :|: WOG.ro :|||: MAGIC-Team :|
    [Bild: 106462_941c3dcc88ff9e9b5597d9f24d9aea88.jpg]
    |: WOR.de :|: WOR.en :|: WOR.ru :|: WOR.ro :|||: Piranha-Bytes :|
    -=GOTHIC UND DIE FREUNDSCHAFT FÜR ALLE ZEITEN!=-
    Last edited by MaGoth; 22.09.2014 at 18:39.

  5. View Forum Posts #185
    Provinzheld
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    213
     
    rexiandi is offline
    Quote Originally Posted by Varkolac View Post
    Alles in der richtigen Reihenfolge installiert?

    Spoiler:(zum lesen bitte Text markieren)

    • For "GOTHIC2: Night of The Raven"
      1. Install game "GOTHIC2"
      2. Install addon "GOTHIC2: The Night Of The Raven"
      3. Install Gothic2_fix-2.6.0.0-rev2.exe
      4. Install Gothic2_PlayerKit-2.6f.exe
      5. Install G2NoTR-SystemPack-1.0.exe or G2Returning-SystemPack-1.0.exe or G2Odyssey-SystemPack-1.0.exe *
      - depending on addon that you choose.
      6. Play. [Bild: gamer1.gif]


    ja das habe ich auch wenn es etwas seltsam erscheinen mag lese ich vorher wie und wo ich was installieren muss.

  6. View Forum Posts #186
    Knight Galatea's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    1,022
     
    Galatea is offline
    Hallo,

    ich habe Gothic 1 und 2 auf Steam...
    moechte gerne Gothic 1 spielen, aber mir ist aufgefallen das die Videos nicht im Fullscreen abgespielt werden sondern nur sehr winzig.
    Das Problem hatte ich bei Gothic 2 nicht, dort wurden alle im Fullscreen abgespielt, kann man das irgendwie beheben?

  7. View Forum Posts #187
    Provinzheld Guzz's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Russland
    Posts
    225
     
    Guzz is offline
    Quote Originally Posted by Galatea View Post
    Hallo,

    ich habe Gothic 1 und 2 auf Steam...
    moechte gerne Gothic 1 spielen, aber mir ist aufgefallen das die Videos nicht im Fullscreen abgespielt werden sondern nur sehr winzig.
    Das Problem hatte ich bei Gothic 2 nicht, dort wurden alle im Fullscreen abgespielt, kann man das irgendwie beheben?
    Change file - Steam\SteamApps\common\Gothic\system\Gothic.ini
    scaleVideos=0
    to
    scaleVideos=1
    then you get video in Fullscreen.

  8. View Forum Posts #188
    Knight Galatea's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    1,022
     
    Galatea is offline
    Quote Originally Posted by Guzz View Post
    Change file - Steam\SteamApps\common\Gothic\system\Gothic.ini
    scaleVideos=0
    to
    scaleVideos=1
    then you get video in Fullscreen.
    Awesome, thank you!

  9. View Forum Posts #189
    Ehrengarde The Trickster's Avatar
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    2,706
     
    The Trickster is offline
    Quote Originally Posted by MaGoth View Post
    The options are:
    - delete GameOverlayRenderer.dll in Steam.
    or
    - unpack this archive into(wndmode.zip): ..\Steam\SteamApps\common\Gothic II\system
    or
    - run the game directly from Windows Explorer: ..\Steam\steamapps\common\Gothic II\system\Gothic2.exe
    Nice, i will try that. Also had problems with Gothic II and the system pack running with Steam in the background.
    Did you think those ancient phrases were mere words, Manfool? Look at me!
    I am The Woodsie Lord, The Trickster of legend!

  10. Visit Homepage View Forum Posts #190
    Ritter MaGoth's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Russland (Samara)
    Posts
    1,358
     
    MaGoth is offline
    Hallo zusammen,
    Version: SystemPack-1.1 (build: 0117, rev: 0)
    Links updated.


    Changelog:
    Spoiler:(zum lesen bitte Text markieren)
    EXECUTABLES:
    • Supported .exe files
      — Implemented the support of GothicMod.exe patched with the GothicFps-108 fix by NicoDE;
      — Quick save/load works again for GothicMod.exe in Gothic 1(option QuickSaveEnable in SystemPack.ini);
      — Fixed the errors in font file compilation by the game (only for Gothic 1 from 1C-Snowball) which used to cause missing text in books/notes;
      — Fixed active NumLock getting disabled prevetively at the start of Gothic 1 (option NumLockDisable in SystemPack.ini);
      — Fixed Xardas Tower music theme error for Gothic 2 and Gothic 2: Night of the Raven. If you play the game on Windows 8.0/8.1 system, there are no extraneous noises any more;
      — Fixed mover errors and vobs disappearing errors, which used to occur both during interaction with them and the rest of the time (or even without interaction);
      — Fixed torches disapperaing errors in Gothic 1 (option TorchFix in SystemPack.ini);
      — Fixed fire PFX-effects disappearing in Gothic 1, (option PFXfix in SystemPack.ini);
      — The Gothic 1 Barrier can be made permanently visible now (option ShowBarrier in SystemPack.ini).
    VIDEO SYSTEM:
    • BINKW32.dll
      — Implemented the support of SSE/SSE2 instructions, which used to cause lags, crashes and cutscenes not being played. If your processor doesn't have them, BinkFix isn't applied.
    AUDIO SYSTEM:
    • MSSDS3DH.m3d
      — Default reverberation multiplier changed from 1.0 to 3.0 (option ReverbVolume in SystemPack.ini).
    OTHER:
    • Fixes for Steam:
      — Implemented SteamOverlay fix. Now it's blocked for both versions of the game. Steam statistics should work (requires testing).

    New features (ModKit)
    EXECUTABLES:
    • Supported .exe files:
      — Subtitle and dialogue window sizes can now be changed (options DialogBoxX, DialogBoxY and SubtitlesBoxX in SystemPack.ini);
      — In-game status bars can now be made visible or invisible (options ShowManaBar, ShowSwimBar and HideHealthBar in SystemPack.ini).
    • ITEM_SHIELD class:
      — The shield system has been revised and is now ready for use. Shields can be used in battles (option EnableShields in SystemPack.ini);
      — The shield fix only works for Gothic2:NOTR (Gothic2.exe) and Gothic 1 (GothicMod.exe);
      — Adding specific shields to the game/mods is up to the modmakers. It is advisable to use SystemPack_mdb.rar materials from our modmakers' database.


    SystemPack.ini:
    [DEBUG]
    PFXfix=1

    ; ... fire PFX-effects fix for Gothic 1, on (1) or off (0), default is 1.

    TorchFix=1
    ; ... torch fix for Gothic 1, on (1) or off (0), default is 1.

    NumLockDisable=1
    ; ... active NumLock getting disabled at the start of Gothic 1 fix, on (1) or off (0), default is 1.

    QuickSaveEnable=1
    ; ... quick save/load activated once again in Gothic 1, on (1) or off (0), default is 1.
    ; this function uses the 15-th slot in the game. Keys: F9 - quicksave, F10 - quickload.

    EnableShields=1
    ; ... shield class support fix for the following files: Gothic2.exe(GOTHIC2:NoTR) and GothicMod.exe(GOTHIC1), on (1) or off (0), default is 1.


    [PARAMETERS]
    DialogBoxX=800
    DialogBoxY=600
    SubtitlesBoxX=600

    ; ... dialogue and subtitle window size settings (in pixels).

    ShowBarrier=1
    ; ... permanent Gothic 1 Barrier option: invisible barrier (0), flickering as usual (1), permanently visible barrier (2), default in the game 1.

    ShowManaBar=1
    ; ... mana bar settings: is always invisible (0), is only visible when the hero is holding a spell in his hand (1), is always visible (2), default in the game 1.

    ShowSwimBar=1
    ; ... remaining air bar (for swimming underwater) settings: is always invisible (0), is only visible when underwater (1), is always visible (2), default in the game 1.

    HideHealthBar=0
    ; ... life bar settings: is always visible (0), is always invisible (1), default is 0.



    Installation:
    1. Delete old version SystemPack uninstaller.
    2. Install new version.
    and start the game..

    Special thanks to Marcello for help. ,)


    MfG MaGoth, WoG.ru-Community.
    |: WOG.de :|: WOG.en :|: WOG.ru :|: WOG.ro :|||: MAGIC-Team :|
    [Bild: 106462_941c3dcc88ff9e9b5597d9f24d9aea88.jpg]
    |: WOR.de :|: WOR.en :|: WOR.ru :|: WOR.ro :|||: Piranha-Bytes :|
    -=GOTHIC UND DIE FREUNDSCHAFT FÜR ALLE ZEITEN!=-
    Last edited by MaGoth; 14.10.2014 at 02:51. Reason: Release SystemPack-1.1 (build: 0117, rev: 0)

  11. View Forum Posts #191
    Rookie
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    3
     
    Wistblade is offline
    @MaGoth

    I have some problem, after installation your prog. and trying run this first time i have a message/error about wrong version of .exe file - "Unsupported gothic exe version (CRC: 0x90DB5B15), fix will not be applied"

    I use orginal polish version from Cenega (v2.6 PL), im use your g2returning-systempack-1.1.exe - 2,46 MB (2 586 226 bytes) version (have installed this mod). I try to applied other .exe files like crack and aspect ratio exe files, the same situation :/

    If i choose YES this fix will not really fixed ? Can you explain what happend and what exactly exe version is correct.
    Last edited by Wistblade; 16.10.2014 at 12:18.

  12. Visit Homepage View Forum Posts #192
    Ritter MaGoth's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Russland (Samara)
    Posts
    1,358
     
    MaGoth is offline
    Quote Originally Posted by Wistblade View Post
    I have some problem, after installation your prog. and trying run this first time i have a message/error about wrong version of .exe file - "Unsupported gothic exe version (CRC: 0x90DB5B15), fix will not be applied"
    Hi,
    Your version of the game known for Systems pack because it does not apply the hotfix. It is a licensed version of the game?

    I use orginal polish version from Cenega (v2.6 PL), im use your g2returning-systempack-1.1.exe - 2,46 MB (2 586 226 bytes) version (have installed this mod). I try to applied other .exe files like crack and aspect ratio exe files, the same situation :/
    Installation instructions and system requirements for whom written?

    Necessary software:
    "GOTHIC1: Classic" — Gothic Patch 1.08k(Only for Steam), PlayerKit ver. 1.08k
    "GOTHIC2: Classic" — Report ver. 1.30 (fix)
    "GOTHIC2: The Night Of The Raven" — Report ver. 2.6.0.0-rev2 (fix), GothicStarter ver.2.6f
    ...
    For "GOTHIC2: Night of The Raven"
    1. Install game "GOTHIC2"
    2. Install addon "GOTHIC2: The Night Of The Raven"
    3. Install Gothic2_fix-2.6.0.0-rev2.exe
    4. Install Gothic2_PlayerKit-2.6f.exe
    5. Install G2NoTR-SystemPack-1.1.exe or G2Returning-SystemPack-1.1.exe or G2Odyssey-SystemPack-1.1.exe *
    - depending on addon that you choose.
    6. Play.


    If i choose YES this fix will not really fixed ? Can you explain what happend and what exactly exe version is correct.
    Here is the view that it will not work with your version Gothic2exe!


    MfG MaGoth, WoG.ru-Community.
    |: WOG.de :|: WOG.en :|: WOG.ru :|: WOG.ro :|||: MAGIC-Team :|
    [Bild: 106462_941c3dcc88ff9e9b5597d9f24d9aea88.jpg]
    |: WOR.de :|: WOR.en :|: WOR.ru :|: WOR.ro :|||: Piranha-Bytes :|
    -=GOTHIC UND DIE FREUNDSCHAFT FÜR ALLE ZEITEN!=-

  13. View Forum Posts #193
    Rookie
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    3
     
    Wistblade is offline
    Thanks for answer, this is my mistake, I did not read the instructions to the end and resulted such a misunderstanding. It worked after swapping the exe file on this - Gothic2_fix-2.6.0.0-rev2.exe

    Yes I have the original version of the game (digital) Gothic Universe - all in one (GI, GII NK, GIII). I bought this from www.cdp.pl

  14. View Forum Posts #194
    Ehrengarde The Trickster's Avatar
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    2,706
     
    The Trickster is offline
    Quote Originally Posted by MaGoth View Post
    Hallo zusammen,
    Version: SystemPack-1.1 (build: 0117, rev: 0)
    Links updated.
    Awesome, thank you.
    Did you think those ancient phrases were mere words, Manfool? Look at me!
    I am The Woodsie Lord, The Trickster of legend!

  15. View Forum Posts #195
    Apprentice Zucklov's Avatar
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Polen
    Posts
    20
     
    Zucklov is offline
    I've encountered a serious problem after installing the 1.1 version - every human NPC has the same body and face textures.
    http://i.imgur.com/kdl3xdh.jpg
    Does anyone have an idea what's causing it? Installing the previous version of SP doesn't help and I'm certain the new one is the reason, this hasn't occured before. I know it's incompatible with Ikarus and LeGo.

  16. Visit Homepage View Forum Posts #196
    Ritter MaGoth's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Russland (Samara)
    Posts
    1,358
     
    MaGoth is offline
    Quote Originally Posted by Zucklov View Post
    I've encountered a serious problem after installing the 1.1 version - every human NPC has the same body and face textures.
    What Mods installed?
    |: WOG.de :|: WOG.en :|: WOG.ru :|: WOG.ro :|||: MAGIC-Team :|
    [Bild: 106462_941c3dcc88ff9e9b5597d9f24d9aea88.jpg]
    |: WOR.de :|: WOR.en :|: WOR.ru :|: WOR.ro :|||: Piranha-Bytes :|
    -=GOTHIC UND DIE FREUNDSCHAFT FÜR ALLE ZEITEN!=-

  17. View Forum Posts #197
    Apprentice Zucklov's Avatar
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Polen
    Posts
    20
     
    Zucklov is offline
    None. I have a separate version of the game for my modding.

  18. Visit Homepage View Forum Posts #198
    Ritter MaGoth's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Russland (Samara)
    Posts
    1,358
     
    MaGoth is offline
    Quote Originally Posted by Zucklov View Post
    None. I have a separate version of the game for my modding.
    Ok, Remove the game and the program, reinstall it all over again.
    |: WOG.de :|: WOG.en :|: WOG.ru :|: WOG.ro :|||: MAGIC-Team :|
    [Bild: 106462_941c3dcc88ff9e9b5597d9f24d9aea88.jpg]
    |: WOR.de :|: WOR.en :|: WOR.ru :|: WOR.ro :|||: Piranha-Bytes :|
    -=GOTHIC UND DIE FREUNDSCHAFT FÜR ALLE ZEITEN!=-

  19. View Forum Posts #199
    Apprentice Zucklov's Avatar
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Polen
    Posts
    20
     
    Zucklov is offline
    I assume that copying my _Work/data folder and pasting it in the "fresh" version won't have any negative effects related with this bug?

  20. Visit Homepage View Forum Posts #200
    Ritter MaGoth's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Russland (Samara)
    Posts
    1,358
     
    MaGoth is offline
    Quote Originally Posted by Zucklov View Post
    I assume that copying my _Work/data folder and pasting it in the "fresh" version won't have any negative effects related with this bug?
    Problems with it will not be. SystemPack as does not affect the files in those directories.
    For it is superior to the original game directory: "..\System", contained the correct and actual files.

    Ps, After installation, do not use saves, only - New game.


    MfG MaGoth,
    |: WOG.de :|: WOG.en :|: WOG.ru :|: WOG.ro :|||: MAGIC-Team :|
    [Bild: 106462_941c3dcc88ff9e9b5597d9f24d9aea88.jpg]
    |: WOR.de :|: WOR.en :|: WOR.ru :|: WOR.ro :|||: Piranha-Bytes :|
    -=GOTHIC UND DIE FREUNDSCHAFT FÜR ALLE ZEITEN!=-

Page 10 of 30 « First ... 3678910111213141721 ... Last »

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
Impressum | Link Us | intern
World of Gothic © by World of Gothic Team
Gothic, Gothic 2 & Gothic 3 are © by Piranha Bytes & Egmont Interactive & JoWooD Productions AG, all rights reserved worldwide